• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Houten poppenwagen

De houten wagentjes zijn de meest verkochte poppenwagens in Nederland. Het voordeel van houten speelgoed is dat het jarenlang mee kan gaan.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Poppenwagen van hout

Keuze maken

Wij proberen, als specialist zijnde, je aan de hand van duidelijk advies zo goed mogelijk verder te helpen. Alle exemplaren die je in deze categorie vindt, zijn geschikt voor kindjes vanaf 1 jaar. Elke kleine meid vindt het geweldig om zelf een wagentje te duwen. Hout voelt bovendien zeer natuurlijk aan voor kinderen en dat maakt het nog prettiger om de duwstang vast te houden. Er zijn overigens meerdere modellen die over een verstelbare duwstang beschikken. Dat is natuurlijk een voordeel als je kind snel groeit, want dan groeit dit speelgoed gewoon mee. Om een keuze te maken, raden wij je aan om het aanbod goed te bekijken. Heb je vragen? Stel ze ons gerust! Wij helpen je graag verder.

Hulp bij de eerste stapjes

Alle modellen zijn geschikt voor kinderen van plus minus 1 jaar en ouder. Dit zorgt ervoor dat de wagentjes bij uitstek geschikt zijn om de eerste stapjes achter te zetten. Als kinderen net beginnen met lopen, is het fijn om een stukje ondersteuning te krijgen. Een houten poppenwagen kan die ondersteuning bieden. Is jouw kind al langer aan het lopen? Dan kan er heerlijk gewandeld worden samen met de babypop! De poppenwagens blijven lang leuk en staan garant voor jaren speelplezier. 

Klassieke uitvoering

Vrijwel alle houten poppenwagen modellen hebben een klassieke uitstraling. Simpel en eenvoudig. Deze eenvoud maakt dat de wagens enorm populair zijn. De wagens pasen vrijwel in iedere (kinder)kamer en zijn ook bijzonder geschikt als kraamcadeau.

Ruime keuze

Om een ruim aanbod te kunnen bieden, hebben wij houten wandelwagen modellen van diverse leverancier ingekocht. Bekende maar ook minder bekende merken sieren onze webshop. Enkele toppers in ons assortiment zijn de merken Bandits & Angels, Bayer en Woodtoys. Stuk voor stuk bekende merken met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het leuke van deze, en andere merken, is dat ze zorgen voor voldoende variatie tussen de verschillende modellen. Maar ook onderling per model valt er wat te kiezen. Bijna ieder model is namelijk verkrijgbaar in meerdere kleurstellingen.

Diversiteit in kleur

Er is een breed scala aan kleuren waar uit te kiezen valt. De kleur roze is op dit moment het populairst, gevolgd door varianten in lichtere houtkleuren en witte modellen. De meest gebruikte houtsoort voor poppenwagens die je bij ons kunt bestellen is beukenhout. Het hout is meestal voorzien van lak of een fineerlaag. Een kleine selectie wordt van MDF hout gemaakt. Naast de populaire witte en roze uitvoeringen, kun je ook voor een ander model kiezen in vrolijke kleuren. Om de leukste te vinden, wordt aangeraden om eerst eens de verschillende afbeeldingen te bekijken. Misschien vind je een uitvoering zonder kap leuker dan een model met een vaste kap. Door te vergelijken zal snel duidelijk worden wat de voorkeur krijgt en als er meerdere modellen uitspringen, dan bekijk je eerst nog even de specificaties. Er wordt van elk exemplaar uitgebreide informatie verstrekt. Zo krijg je een nog beter beeld van de kenmerken en kun je een bestelling plaatsen. 

Geschikt voor poppen

Natuurlijk wil jouw poppenmoeder, of vader, wandelen met de eigen babypop. De vraag is of dit gaat passen in de wagen die je op het oog hebt. Om duidelijkheid te bieden vermelden wij bij iedere wagen de poppenmaat. Dit kun je terug vinden bij de kenmerken. Hierdoor kun je controleren of de lengte van de babypop matcht met de maat van de bak.

Met eigen naam 

Een speelgoed wagentje met een naamsticker waarop de naam van je kind staat, is natuurlijk helemaal geweldig. Dat zorgt er namelijk voor dat het echt een persoonlijk tintje krijgt. De naamstickers kunnen voor iedere houten model gebruikt worden, zodat de keuze altijd groot is. Omdat de sticker los geleverd wordt, kun je zelf bepalen waar je deze op de wagen gaat plakken. Je kunt deze bijvoorbeeld aan de binnenkant opplakken, zodat deze duidelijk zichtbaar is vanuit de achterkant. De sticker met de eigen naam van je kind kun je selecteren zodra je een bestelling gaat plaatsen. Let op: je kunt maximaal tien tekens invoeren voor een naamsticker. 

Snelle levering

Besloten welke wagen je bestellen wilt? Wacht dan niet langer en bestel de houten poppenwagen van jouw keuze snel en gemakkelijk online. Ons snelle verzendproces en grote voorraad garandeert dat je niet al te lang op de wagen hoeft te wachten. Vandaag besteld betekent doorgaans de volgende werkdag in huis. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor een uitgestelde afleverdatum te kiezen of een ander afleveradres in te vullen. Wij hebben een eigen magazijn vanwaaruit we de bestellingen versturen. Hierdoor loopt de zending geen vertraging op en hoef je nooit lang te wachten op je pakket. Ideaal want daardoor kan jouw poppenmoeder of vader snel met een eigen exemplaar spelen!

© 2024 Poppenwagen.nl is onderdeel van XLShop