• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Dekentjes voor pop

Een poppenwagen of poppenbedje is niet compleet zonder een prachtig poppendekentje en of matrasje. Bekijk onze ruime keuze.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Alle poppendekentjes

Een poppenwagen is niet compleet zonder een comfortabel dekentje! Kies uit diverse kleuren en motieven. Voordat je een bestelling plaatst is het verstandig om zeker te zijn dat het dekentje past. Pak de poppenwagen waar het om gaat er even bij. Meet de lengte en de breedte op. Dit zijn de afmetingen die bedekt moeten worden door de stof. We hebben universele dekentjes die in de meeste poppenwagens passen. Deze zullen in sommige gevallen iets te groot zijn. Het hoofdeinde komt dan iets omhoog. Maar dat is niet erg! Zo kan de pop ook lekker wat meer rechtop zitten dan alleen maar plat liggen. Zorg er in ieder geval voor dat het dekentje zeker niet te klein is.

Lekker zacht

Ze zijn allemaal van 100% katoen gemaakt en hebben een polyestervlies vulling. Dit maakt elk poppenwagen dekentje lekker zacht! Vies geworden? Geen enkel probleem. Gooi hem in de wasmachine en was het op 30 graden. Veel van onze dekentjes zijn een soort slaapzak. Dan heb je als het ware een matras en dekentje ineen. Ook zijn er uitvoeringen die bestaan uit meerdere losse elementen. Hier zit dan bijvoorbeeld een los kussentje bij. Meet voor de zekerheid de bak van de poppenwagen op. Dan weet je zeker dat je de juiste maat bestelt. Iets groter is niet erg. Maar te klein mag hij niet zijn. Geen koude voeten voor de pop! Met welke stopt jouw poppenmoeder haar pop in?

Passend bij de wagen

Natuurlijk wil je graag een goed passend dekentje voor jouw poppenwagen. Belangrijk daarom is het formaat van het dekentje. Er zijn speciale universele dekentjes die in de meeste poppenwagens passen. Dit zijn de dekentje van Woodtoys en Sweet Dreams.Om zeker te weten dat een dekentje passend is, vergelijk je de maat van de poppenwagen bak met de afmetingen van het dekentje. Gelukkig komt het niet al te precies. Een dekentje mag gerust bij het hoofdeinde iets omhoog komen. Daardoor kun je de pop met haar hoofd net iets hoger plaatsen, je babypop wil immers vast ook wat van de omgeving zien.

Van katoen en polyester

Alle poppendekentjes zijn gemaakt van 100% katoen. De vulling is meestal gemaakt van polyestervlies. Voordeel van deze materialen is dat het dekentje gewassen kan worden op 30 graden. Handig als het poppendekentje een keertje vies geworden is. 

© 2024 Poppenwagen.nl is onderdeel van XLShop