• Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden va. € 19,95
  • Volledige garantie

Poppenbedjes en poppenwiegjes

Veel jonge kinderen vinden het fantastisch om met poppen te spelen en ze te verzorgen alsof ze een echte moeder zijn voor de pop. Maar naast drinken en voeding heeft een popje natuurlijk ook zijn of haar rust nodig. Dan kan het kindje de pop in één van deze prachtige poppenbedjes of wiegjes leggen. Er zijn verschillen soorten, maten en kleuren. Tip: de poppenbedjes en wiegjes in het roze en wit zijn momenteel het populairst. ✔ Op werkdagen voor 23:00 besteld = morgen in huis.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Slapen, wandelen, verschonen, herhaal

Jouw kind wilt natuurlijk een goede nachtrust hebben. Maar deze vind op haar beurt weer dat haar pop óók in een lekker ledikantje moet slapen! De populairste keuze is een wit poppenbedje. Simpele en degelijke ontwerpen die in elke kinderkamer passen. Maar er is meer keuze. Moet de pop heerlijk in slaap worden gewiegd? Ga voor een wieg die echt kan schommelen. Opbergruimte nodig? Kies voor een bedje met kast ineen. Meer poppen die een slaapplaats nodig hebben? We hebben ook stapelbedjes. Veel uitvoeringen worden inclusief beddengoed geleverd. Je kunt ook losse dekentjes mee bestellen. Wil je er een persoonlijk cadeau van maken? We maken een naamsticker met de naam van de poppenmoeder of de pop. Allemaal leuk en aardig, al die opties. Maar we vergeten de belangrijkste vraag... Past de pop wel in het poppenbedje? Bij elk product hebben we deze belangrijke informatie weergegeven. Zo kun je opzoeken wat de maximale maat kan zijn van de pop die erin kan liggen. Er moet natuurlijk wel comfortabel worden geslapen zonder dat de pop klem zit. Ook de afmetingen van de poppenbedjes zelf kun je terug vinden. Hierdoor kun je altijd controleren of hij past op de plek waar jij of de poppenmoeder hem wilt hebben staan. Ga je voor een poppenbedje in het wit? In het roze? Een dubbele? Met kastruimte? Elke keuze is goed, zolang de pop er maar in past.

Kinderen in de leeftijd van 2 - 3 jaar beginnen met poppen te spelen. Hier zie je kind weer een sprongetje maken. Tip: bewaar een paar mini luiers, want deze zal je kind nog heel vaak gebruiken om de pop te verschonen. Tenslotte kan ook een pop niet goed slapen in een poppenbedje met vieze billen... Poppenbedjes zijn ideaal speelgoed voor kinderen. Ze hoeven niet meer de babypop alleen in de poppenwagen te stoppen, maar kunnen na het wandelen de pop in bed leggen. Het is een handig verlengstuk van de poppenwagen, wat de speelervaring verhoogd.

De modellen zijn de afgelopen jaren steeds meer uitgebreid. Zo heb je stapelbedjes, een poppenbedje met een luifeltje erboven of een modelletje dat kan schommelen. Het grote voordeel van een poppenbedje is dat ze niet zo heel groot zijn en er altijd wel een plekje te vinden is op de kinderkamer. De pop en de accessoires liggen 'opgeruimd' bij elkaar en staat zeer gezellig.

Bekijk ook:

- Assortiment van speelpoppenPoppenwagens met dekentje

Contact

Poppenwagen.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-228007
Contact
Facebook

© 2021 Poppenwagen.nl is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord